Perusahaan

Propil

Far East & Geotegrity teh produsén mimiti serat tutuwuhan dijieun mesin tableware di Cina saprak 1992. Kalawan pangalaman 30-taun di bubur tutuwuhan dijieun parabot tableware R & D jeung manufaktur, Far East teh Premier dina widang ieu.

Kami ogé produsén terpadu anu henteu ngan museurkeun kana bubur dijieun téhnologi tableware R&D jeung manufaktur mesin, tapi ogé produsén OEM profésional di bubur dijieun tableware, ayeuna urang ngajalankeun 200 mesin di imah jeung exporting 250-300 peti per bulan ka leuwih 70 nagara sakuliah 6 buana.

Far East Komitmen Janten Pulp Molded Tableware

Panyadia Solusi

panganyarna

WARTA

  • Larangan Plastik Bakal Nyiptakeun Paménta Pikeun Alternatif Héjo

    Saatos pamaréntahan India maksakeun larangan dina palastik pamakean tunggal dina 1 Juli, konglomerat sapertos Parle Agro, Dabur, Amul sareng Mother Dairy, buru-buru ngagentos sedotan plastikna ku pilihan kertas.Seueur perusahaan sanés bahkan konsumen milarian alternatif anu langkung mirah pikeun plastik.Susta...

  • Hukum Anyar Di AS Ditujukeun Pikeun Ngurangan drastis Plastik Pamakéan Tunggal

    Dina 30 Juni, California parantos ngaluluskeun undang-undang anu ambisius pikeun ngirangan sacara signifikan plastik pamakean tunggal, janten nagara bagian munggaran di AS anu nyatujuan larangan sapertos kitu.Dina undang-undang anyar, nagara kedah mastikeun turunna 25% dina palastik pamakean tunggal ku 2032. Éta ogé meryogikeun sahenteuna 30% ...

  • Studi Insinyur Pelanggan Luar Negeri Di Wétan Jauh / Basis Produksi Goetegrity.

    Salah sahiji konsumén luar negeri urang anu maréntahkeun leuwih ti 20 sét Far East mesin pinuh otomatis ti kami, aranjeunna dikirim insinyur maranéhna pikeun base produksi urang (Xiamen Fujian Cina) pikeun latihan, insinyur bakal cicing di pabrik urang salila dua bulan.Salila cicing di pabrik urang, anjeunna bakal diajar ...

  • Henteu aya Produk Plastik Disposable!Diumumkeun Ieuh.

    Pikeun ngajaga lingkungan sareng ngirangan polusi plastik, pamaréntah India nembé ngumumkeun yén éta bakal ngalarang lengkep manufaktur, neundeun, impor, penjualan sareng panggunaan produk plastik anu tiasa dianggo ti 1 Juli, nalika muka platform ngalaporkeun pikeun ngagampangkeun pangawasan.Ieu ...

  • Sabaraha ageung Pasar Pulp Molding?100 Milyar?Atawa leuwih?

    Sabaraha ageung pasar pulp molding?Eta geus narik sababaraha pausahaan didaptarkeun kayaning Yutong, Jielong, Yongfa, meiyingsen, Hexing na Jinjia nyieun bets beurat dina waktos anu sareng.Numutkeun informasi umum, Yutong geus invested 1.7 miliar yuan pikeun ngaronjatkeun ranté industri pulp molding di ...