Pulp otomatis Otomatis Dicetak

Parabot méja

SD-P09 Mesin Bubut Cetakan Sampel Otomatis

Pinuh Otomatis
Gratis Punching Gratis Pemangkasan
Dilarapkeun pikeun ngahasilkeun piring, mangkok, baki, kotak, cangkir, tutup

SD-P09 Fully Automatic Pulp Molded Tableware Machine

Tebih Wétan Dipasihan Kanggo Bahan Bakar Tepung Diporak

Panyadia Solusi

Kumpeni

Propil

Dina taun 1992, Far East didirikeun salaku perusahaan téknologi anu museur kana pamekaran sareng pembuatan mesin bubut serat anu dicetak. Kami gancang disewa ku pamaréntah pikeun ngabéréskeun masalah lingkungan anu mendesak anu disababkeun ku produk Styrofoam. Kami komitmen perusahaan pikeun ngembangkeun téknologi mesin pikeun pembuatan…

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Pabrik citakan pabrik bubur bubur munggaran di Cina

    Dina taun 1992, Far East didirikeun salaku perusahaan téknologi anu museur kana pamekaran sareng pembuatan mesin bubut serat anu dicetak. Dina dasawarsa anu katukang, Far East parantos damel babarengan raket sareng lembaga panilitian ilmiah sareng paguron luhur pikeun inovasi téknologi teras-terasan sareng pamutahiran. ...

  • Téhnologi Wétan Robot Anyar Jauh Wétan Kacida Ngaronjatkeun Kamampuh Produksi

    Far East & Geotegrity museurkeun kana téknologi R&D sareng inovasi, teras-terasan ningkatkeun prosés produksi, ngenalkeun téknologi produksi énggal, sareng ningkatkeun kapasitas produksi alat bubur bubur anu tiasa dianggo. Jauh serat serat bubur bubuk alat-alat méja kapang anu tiasa ngahasilkeun ...

  • Jauh Wétan Ngiringan Pameran PROPACK Cina & FOODPACK Cina di Shanghai

    Alat Perlindungan Lingkungan QUANZHOU FAREAST CO.LTD Ngiringan Pameran PROPACK Cina & FOODPACK China di Pusat Pameran Internasional Internasional Shanghai (2020.11.25-2020.11.27). Kusabab ampir sakumna dunya ngagaduhan larangan palastik, Cina ogé bakal ngalarang barang-barang plastik anu tiasa dianggurkeun sapotong-sapotong. S ...

  • 12 Nyetél Alat-alat Méja Campuran Pulp Dikirimkeun ka India dina bulan Nopémber 2020

    Tanggal 15 Nopémber 2020, 12 sét Énergi Hemat Énergi Semi-Otomatis Mesin Paking Dahar Cetakan Paking dikemas sareng dimuat pikeun dikirim ka India; 5 peti dieusian ku 12sets bubur bubur molding mesin utama, 12 sét kapang produksi dirancang pikeun pasar India sareng 12 sét ...