Ngeunaan Far East

Dina 1992, Far East diadegkeun salaku teguh téhnologi fokus kana ngembangkeun sarta pabrik serat tutuwuhan dijieun mesin tableware.Kami gancang disewa ku pamaréntah pikeun ngabantosan masalah lingkungan anu penting anu disababkeun ku produk Styrofoam. Kami komitmen perusahaan kami pikeun ngembangkeun téknologi mesin pikeun ngahasilkeun bungkusan jasa pangan anu ramah lingkungan sareng teras-terasan investasi deui dina téknologi sareng kapasitas manufaktur urang salami 27 taun katukang. , porsi salaku kakuatan nyetir balik duanana parusahaan jeung inovasi industri.Nepi ka ayeuna, parusahaan urang geus dijieun bubur dijieun parabot tableware sarta nyadiakeun rojongan teknis (kaasup desain workshop, desain préparasi bubur, PID, palatihan, dina instruksi instalasi situs, commissioning mesin jeung pangropéa biasa pikeun 3 taun munggaran) pikeun leuwih ti 100 domestik jeung produsén peuntas laut tina compostable tableware jeung bungkusan dahareun.

Pangwangunan industri anyar ieu ngagaduhan dampak langsung sareng langgeng dina lingkungan.Ku taun 1997, urang ngalegaan ngan ukur ngembangkeun téknologi mesin sareng mimiti ngahasilkeun produk peralatan makan sustainable.Leuwih taun kami geus ngawangun hubungan kuat jeung konsumén sakuliah dunya, exporting produk sustainable ka Asia, Eropa, Amerika, jeung Wétan Tengah.Urang ogé bisa nyadiakeun bubur dijieun informasi pasar tableware ka pasangan urang

Xiamen

Jinjiang

Quanzhou