Sertifikasi sareng Honor kami

Far East geus diala sertipikat CE, sertipikat UL, leuwih ti95 paténkeusik8 panghargaan produk téknologi luhur anyar

hrt (2)

Cina High Tech perusahaan

Diondang ku Pamaréntah Cina pikeun nyusun standar industri "Perkakas Catering Disposable Degradable".

Diangkat salaku perusahaan produksi ditunjuk Nasional di Cina pikeun alat-alat produksi bungkusan dahareun gancang degradable

Meunang hadiah "50 Perusahaan Pembungkus Kertas Cina Top".

Meunang hadiah "Top 100 Perusahaan Pembungkus Cina".

Far East Pulp Molded Equipment Dileler salaku alat téknis utama munggaran di Propinsi Fujian

n
yku
keukeuh (2)
kyu

Panghargaan Emas Internasional

rth

Diangkat salaku hiji-hijina supplier Paper Pulp Environment Protection Tableware pikeun 2000 Olimpiade Sydney.

Meunang Penghargaan Emas International Invention Fair salami 8 taun

Kéngingkeun Penghargaan Emas tina Kompetisi Téknologi Invensi Internasional sareng Inovasi India kalima di 2018

Meunang Penghargaan Emas tina Pameran Penemuan Internasional Istanbul Katilu di 2018

Kéngingkeun Pangajén Husus tina Pameran Penemuan Lembah Silikon di 2018

jyt (5)
keukeuh (1)
jyt (2)
jyt (1)
jyt (3)
jyt (4)
jyt (6)