Naha Milih Kami

Pelopor dina Biodegradable Pulp dijieun Tableware Mesin Industri

1. Far East & Geotegrity teh produsén mimiti serat tutuwuhan dijieun mesin tableware di Cina saprak 1992. Kalawan pangalaman 30-taun di bubur tutuwuhan dijieun parabot tableware R & D jeung manufaktur, Far East teh Premier dina widang ieu.

Kami ogé produsén terpadu anu henteu ngan museurkeun kana bubur dijieun téhnologi tableware R&D jeung mesin manufaktur, tapi ogé produsén OEM profésional di bubur dijieun tableware, ayeuna urang ngajalankeun 200 mesin di imah jeung exporting 250-300 peti per bulan ka leuwih 70 nagara sakuliah 6 buana.

sdv

2. Far East & Geotegrity boga duanana hemat energi mesin semi-otomatis ogé hemat energi trimming bébas punching mesin otomatis dina kategori, urang nawiskeun pemanasan minyak sarta pemanasan listrik pikeun pilihan customer urang.

jy (1)
jy (2)
jy (3)

3. Far East & Geotegrity kéngingkeun langkung ti 95 téknologi anu dipaténkeun kalebet téknologi pemanasan minyak hemat energi ogé téknologi punching gratis trimming gratis anu ngabantosan ngahémat biaya produksi 15%.Mesinna disertipikasi UL sareng CE.Jaminan kinerja mesin kami nyaéta: 50% hemat energi, langkung ti 95% tingkat produk réngsé, langkung ti 15 taun umur jasa pikeun mesin sareng kapang

vsdv

4. Far East & Geotegrity nawarkeun sagala-buleud layanan hiji-eureun, kaasup 1-taun jaminan mesin, design rékayasa workshop, desain 3D PID, latihan dina loka di seller 'pabrik, instruksi instalasi mesin sarta commissioning suksés di pabrik meuli urang, rengse. hidayah pamasaran produk jeung saterusna.

rth
thr (3)
thr (4)
ngn