Rujukan Proyék

Far East nawiskeun anjeun solusi komprehensif ngeunaan Industri Serat Pulp Molding Tableware.

Pakasaban urang mimitian ti jasa, teu ditungtungan ku ngajual mesin.

80+

Peralatan Wétan Jauh & ékspor téknologi ka langkung ti 80 nagara.

100+

Hasilna damel sareng langkung ti 100 konsumén di sakumna dunya.

Geogegrity EcoPack(Xiamen) Co., Ltd.

Nyetél dina 2013, Geogegrity EcoPack (Xiamen) Co., Ltd ngajalankeun 84 sét séri LD-12 Free Trimming Free Punching Energy Saving Oil Heating Mesin Otomatis, 42sets of SD-P09 Free Trimming Free Punching Energy Saving Oil Heating Mesin Otomatis sareng 48sets tina garing-2017 Energy Saving Minyak Pemanasan Mesin Semi Otomatis di imah.Kaluaran poean langkung ti 120ton per dinten.Ieu salah sahiji pabrik pulp dijieun tableware pangbadagna di Asia.

jty (1)
jty (2)

Yash Papers Ltd

Nyetél dina 2017, Yash Papers Ltd ngoperasikeun 7 sét LD-12-1850 Free Trimming Free Punching Energy Saving Oil Heating Mesin Otomatis sareng 2sets of SD-P09 Free Trimming Free Punching Energy Saving Oil Heating Mesin Otomatis ti kami.Éta mangrupikeun Tutuwuhan Panggedena India kalayan 10 TPD, Ayeuna aranjeunna milarian ékspansi kapasitas kalayan langkung seueur SD-P09 Free Trimming Free Punching Energy Saving Oil Pemanasan Mesin Otomatis