SD-P09 Pinuh Otomatis Biodegradable Tebu Bagasse Pulp Molding Wadah Pangan Mesin Ngadamel Bungkusan

Katerangan pondok:

The SD-P09 pinuh otomatis hemat energi biodegradable sugarcane bagasse tutuwuhan serat tableware bubur molding piring cangkir buleud mangkuk trays nyieun mesin.


Rincian produk

Fitur Utama

Pinuh otomatis serat tutuwuhan mesin pulp molding

Kontrol ganda pneumatik sareng hidrolik, hemat energi sareng efisiensi tinggi.

Dipaténkeun punching bébas téhnologi trimming bébas, kempelan otomatis, cacah calakan

Téknologi ngarah internasional, SD-P09 tiasa ngahasilkeun cangkir pulp jero-rongga sareng tutup cangkir.

Kontrol beurat produk akurat

Otomatis sareng adjustable dikawasa ku PLC.

Rincian produk

SD-P09

Mesin Ngabentuk Utama

vdv

Kapang Produksi

jtyj (2)

Robot Arm (Peralatan Pilihan)

Spésifikasi produk

Otomatis

pinuh-otomatis
Kapasitas Dirancang 500-700kg / dinten
tipe ngabentuk nyeuseup vakum
Bahan kapang: Galunggung aluminium: 6061
Bahan atah: bubur serat tutuwuhan (sagala bubur kertas)
Métode garing pemanasan dina kapang (ku eleatric atanapi ku minyak)
Kakuatan Alat Bantu Pikeun Unggal Mesin: 25.5KW Pikeun Unggal Mesin
Sarat vakum Pikeun Unggal Mesin: 9m3 / mnt / set
Sarat Udara Pikeun Unggal Mesin: 1,3m3 / mnt / set
Saatos-penjualan Service suku cadang bébas, rojongan teknis Video, hidayah instalasi, commssioning
Tempat Asalna Kota Xiamen, Cina
Produk rengse: Disposable ECO-friendly Tableware
Ditampa Tipe pamayaran L/C, T/T
Mata Artos Pembayaran Ditampi CNY, USD

Gambar rékayasa

dfb

Kasus Kerja Sama

yt
vd
jty
htr (1)
jryj

Aplikasi

SD-P09 hemat energi pinuh otomatis mesin tableware molding utamana dilarapkeun pikeun ngahasilkeun piring disposable, mangkok, baki, kotak, cangkir jeung item bungkusan dahareun lianna.Éta tiasa nyumponan kabutuhan kustomisasi anjeun anu béda.Naha éta piring basajan atawa cangkir jero, tutup cangkir, éta bisa sampurna dibere.

Parabot Semi Otomatis DRY-2017 (1)
Parabot Semi Otomatis DRY-2017 (3)
vd
Parabot Semi Otomatis DRY-2017 (4)
ddv
vdvd

Catelog Download

  • Tebih East bubur molding Tableware Equipment brosur

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk