LD-12-1850 Pinuh Otomatis Gratis Trimming Punching Biodegradable Tebu Bagasse Dahar beurang Box Mangkuk Baki Pulp Molding Tableware Dahareun Bungkusan Lempeng Kertas Mesin Nyieun

Katerangan pondok:

The LD-12-1850 pinuh otomatis hemat energi biodegradable sugarcane bagasse tutuwuhan serat tableware kertas bubur molding piring cangkir buleud mangkuk trays nyieun mesin.


Rincian produk

Fitur Utama

Pinuh otomatis pulp dijieun mesin tableware

Dipaténkeun téhnologi punching bébas trimming bébas, kempelan otomatis, cacah calakan, 15% ongkos produksi leuwih handap tina parabot semi-otomatis

Méja gawé badag (1850mm × 1850mm) greatly ngaronjatkeun kaluaran poéan produk rengse.

Otomatis sareng adjustable dikawasa ku PLC.

Kontrol ganda pneumatik sareng hidrolik, hemat energi sareng efisiensi tinggi.

Kontrol beurat produk akurat

2-Panggung Mesin

Rincian produk

LD-12-1850

Mesin Ngabentuk Utama

1850 kapang

Kapang Produksi

Spésifikasi produk

Otomatis

pinuh-otomatis
Kapasitas Dirancang 1000-1500kg / dinten
tipe ngabentuk nyeuseup vakum
Bahan kapang: Galunggung aluminium: 6061
Bahan atah: bubur serat tutuwuhan (sagala bubur kertas)
Métode garing pemanasan dina kapang (ku eleatric atanapi ku minyak)
Kakuatan Alat Bantu Pikeun Unggal Mesin: 57KW Pikeun Unggal Mesin
Sarat vakum Pikeun Unggal Mesin: 15m3 / mnt / set
Sarat Udara Pikeun Unggal Mesin: 1,5m3 / mnt / set
Saatos-penjualan Service suku cadang bébas, rojongan teknis Video, hidayah instalasi, commssioning
Tempat Asalna Kota Xiamen, Cina
Produk rengse: Disposable ECO-friendly Tableware
Ditampa Tipe pamayaran L/C, T/T
Mata Artos Pembayaran Ditampi CNY, USD

Gambar rékayasa

sd

Kasus Kerja Sama

jyt (3)
jyt (2)
jyt (1)
tyjy
dfb

Aplikasi

LD-12 runtuyan pinuh otomatis mesin tableware dijieun pulp utamana dilarapkeun pikeun ngahasilkeun eco ramah pelat disposable, mangkok, trays, buleud, jeung item bungkusan dahareun biodegradable lianna.Meja kerja anu ageung sareng operasi otomatis pinuh bakal masihan anjeun produktivitas super tinggi.

Parabot Semi Otomatis DRY-2017 (1)
Parabot Semi Otomatis DRY-2017 (3)
vd
Parabot Semi Otomatis DRY-2017 (4)

Catelog Download

  • Tebih East bubur molding Tableware Equipment brosur

  • saméméhna:
  • Teras: