Garing-2017 Semi Otomatis Biodegradable Disposable Paper Plate Pulp Molding Tableware Making Machine

Katerangan pondok:

Garis produksi DYR-2017 diwangun ku sistem suplai slurry, sistem kakuatan, ngabentuk sistem, inspeksi jeung prosés packing jeung disposable biodegradable bubur kertas molding sugarcane bagasse tutuwuhan serat piring cangkir mangkuk kotak baki nyieun mesin.

 

 


Rincian produk

Fitur Utama

Gampang operasi

output produksi dipercaya

Kontrol ganda pneumatik sareng hidrolik, hemat energi sareng efisiensi tinggi.

Alat asuransi silinder ganda

Kualitas luhur, langkung ti 95% tingkat produk réngsé

Rincian produk

Semi Otomatis Energy Saving Biodegradable Sugarcane Bagasse Paper Pulp Molding Tableware Plate Cups Bowls Box Trays Nyieun Mesin.

Mesin Ngabentuk Utama

dv

Kapang Produksi

g

Mesin motong

Spésifikasi produk

Otomatis

semi-otomatis
Kapasitas Dirancang 400-600kg / dinten
tipe ngabentuk nyeuseup vakum
Bahan kapang: Galunggung aluminium: 6061
Bahan atah: bubur serat tutuwuhan (sagala bubur kertas)
Métode garing pemanasan dina kapang (ku eleatric atanapi ku minyak)
Kakuatan Alat Bantu Pikeun Unggal Mesin: 19.5KW Pikeun Unggal Mesin
Sarat vakum Pikeun Unggal Mesin: 6m3 / mnt / set
Sarat Udara Pikeun Unggal Mesin: 0,2m3 / mnt / set
Saatos-penjualan Service suku cadang bébas, rojongan teknis Video, hidayah instalasi, commssioning
Tempat Asalna Kota Xiamen, Cina
Produk rengse: Disposable ECO-friendly Tableware
Ditampa Tipe pamayaran L/C, T/T
Mata Artos Pembayaran Ditampi CNY, USD

Gambar rékayasa

DRY-2017 Téknik Gambar

Kasus Kerja Sama

jy (3)
jty
rth (1)
Semi Otomatis Energy Saving Biodegradable Sugarcane Bagasse Paper Pulp Molding Tableware Plate Cups Bowls Box Trays Nyieun Mesin.

Aplikasi

The DRY-2017 Semi-otomatis mesin pulp molding tableware utamana dilarapkeun pikeun piring disposable, mangkok, trays, buleud jeung item nu sejen pikeun foodservice.Ieu hemat energi, hemat ongkos na trimming pikeun tepi hadé sanggeus prosés mencét panas.

Parabot Semi Otomatis DRY-2017 (1)
Parabot Semi Otomatis DRY-2017 (3)
Parabot Semi Otomatis DRY-2017 (2)
Parabot Semi Otomatis DRY-2017 (4)

Catelog Download

  • Tebih East bubur molding Tableware Equipment brosur

  • saméméhna:
  • Teras: