Sajarah urang

  • Far East Ngadegkeun

  • Diondang ku Pamaréntah Cina pikeun nyusun standar industri "Perkakas Catering Disposable Degradable".

  • Meunang Medali Emas "Tenth China Invention Expo".

  • Dileler "China Advanced Packaging Enterprise" Hadiah

  • Far East suksés Ngamekarkeun Equipment SD-PP9 Series nu kahiji Energy-Saving Pulp Mold Tableware Line Produksi di Cina

  • Kéngingkeun Tunggal Supplier Peralatan Makan Pakai anu Rah Lingkungan pikeun Olimpiade Sydney

  • ZS-CX (SD-P08) Ngirit Énergi Sapinuhna Otomatis Pulp Mould Tableware Mesin Dimekarkeun, Ieu mangrupikeun Mesin Pulp Molded Tableware Otomatis munggaran di industri ieu.

  • Suksés Dimekarkeun Energy Saving pinuh otomatis Pulp dijieun Tableware Mesin

  • Generasi Anyar Dua Tahap Méja Gawé Besar Otomatis Pulp Dijieun parabot tableware séri LD-12.

  • Dileler ku Pangwangunan Nasional sarta Komisi Reformasi Cina salaku: Key Energy Conservation Project, Major Demonstrasi Project of Circular Economy and Resource Conservation.

  • Meunang hadiah "50 Perusahaan Pembungkus Kertas Cina Top".

  • Téknologi Canggih gaduh Penghargaan sareng Patén Internasional dina Expos Internasional