Larangan Plastik Bakal Nyiptakeun Paménta Pikeun Alternatif Héjo

Saatos pamaréntahan India maksakeun larangan dina palastik pamakean tunggal dina 1 Juli, konglomerat sapertos Parle Agro, Dabur, Amul sareng Mother Dairy, buru-buru ngagentos sedotan plastikna ku pilihan kertas.

3
Seueur perusahaan sanés bahkan konsumen milarian alternatif anu langkung mirah pikeun plastik.
Platform ecommerce sustainable Pendiri sareng CEO SustainKart nyarioskeun ka urang naon anu digaleuh ku India saatos larangan éta sareng kumaha éta bakal nyababkeun parobihan dina paripolah konsumen.
Naon anu aya di sabudeureun datang sabudeureun, utamana lamun datang ka plastik.Malah sapotong lawon dipaké-kaluar nu urang mutuskeun buang, hal sakumaha basajan sakumaha saputangan a, pernah bener mana 'jauh.'Sadayana mungkas di TPA.

4

Numutkeun laporan PwC sareng Assocham, TPA pinuh ku seueur runtah kota dugi ka taun 2050, India dikabarkan peryogi TPA anu ukuran ibukotana, New Delhi!

11
Janten, pikeun ngirangan pamakean plastik di India, pamaréntahan ngumumkeun larangan palastik pamakean tunggal minggu kamari.Larangan éta nyababkeun paningkatan paménta pikeun produk sustainable.
Jauh Wétan GeoTegritynyaéta produsén OEM Premier tina kualitas luhur sustainablejasa dahareun disposablejeungproduk bungkusan dahareun.Far East GeoTegrity khusus dina panalungtikan sareng pamekaran sareng pembuatanbubur tutuwuhan dijieun parabot tablewaresarta tableware pikeun 30 taun.Kusabab 1992, GeoTegrity geus fokus éksklusif dina manufaktur produk ngagunakeun bahan baku renewable.Produk kaasup piring, mangkok, kotak clamshell, trays, cangkir kopi, tutup cangkir jeung tableware séjén dina rupa-rupa kategori.Peralatan makan kami 100% biodegradable, kompos sareng tiasa didaur ulang.Produkna disertipikasi ku BPI, OK COMPOSTABLE, FDA, REACH sareng HOME COMPOSTABLE.

bungkusan molding bubur


waktos pos: Jul-22-2022