Henteu aya Produk Plastik Disposable!Diumumkeun Ieuh.

Pikeun ngajaga lingkungan sareng ngirangan polusi plastik, pamaréntah India nembé ngumumkeun yén éta bakal ngalarang lengkep manufaktur, neundeun, impor, penjualan sareng panggunaan produk plastik anu tiasa dianggo ti 1 Juli, nalika muka platform ngalaporkeun pikeun ngagampangkeun pangawasan.

1

Perlu dipikanyaho yén India ngahasilkeun kira-kira 3,5 juta ton runtah plastik unggal taun.

 

Dimana jalan kaluar pikeun polusi plastik?

 

5

Wétan Jauh & Géotégritastableware panyalindungan lingkungan buburgeus meunang pujian tinggi di pasar pikeun ciri has sarta gaya panyalindungan lingkungan rupa-rupa bahan baku, degradasi gampang, recyclability na regenerasi, nu ngajadikeun eta nangtung kaluar diantara sagala jinis substitutes bahan plastik.Produk bisa didegradasi pinuh dina kaayaan alam dina 90 poé, sarta ogé bisa dipaké pikeun rumah tangga jeung industri composting.Komponén utama saatos degradasi nyaéta cai sareng karbon dioksida, anu moal ngahasilkeun résidu sampah sareng polusi.

23

Wétan Jauh & Géotégritaspanyalindungan lingkunganbungkusan dahareun (tableware)produk ngagunakeun jarami tatanén, béas jeung gandum jarami, sugarcane na Reed salaku bahan baku pikeun ngawujudkeun polusi-gratis jeung énergi-hemat produksi jeung daur ulang énergi bersih.Far East & Geotegrity parantos lulus sertifikasi internasional 9000 sareng sertifikasi perlindungan lingkungan 14000.Éta parantos lulus pamariksaan internasional sareng uji FDA, UL, CE, SGS AS sareng UL, sareng Kamentrian Kaséhatan sareng Karaharjaan Jepang, Naon deui, Far East & Geotegrity ogé parantos ngahontal standar kabersihan internasional pikeun bungkusan dahareun, sareng parantos dilélér gelar kehormatan "produk juara tunggal Fujian munggaran dina industri manufaktur".

9

Polusi plastik, ancaman global, nyababkeun ancaman utama pikeun kaséhatan manusa dina bentuk mikroplastik sareng bahan kimia beracun.Far East & Geotegrity gaduh kawani pikeun ngalaksanakeun tanggung jawab sosial perusahaan, taat kana inovasi ilmiah sareng téknologi sareng ngamajukeun cukang piring héjo!Ninggalkeun dunya anu bersih sareng éndah pikeun generasi anu bakal datang, .Far East & Geotegrity bakal teras-terasan jalan-jalan sareng gawé bareng sareng jalma-jalma anu wawasan dina industri kalayan ambisi sareng tindakan, sacara aktip ngarengsekeun polusi plastik sareng usaha anu teu aya watesna pikeun ngamajukeun pangwangunan manusa anu lestari sareng ngawangun komunitas kahirupan manusa sareng alam.

6-1


waktos pos: Jul-01-2022