Hukum Anyar Di AS Ditujukeun Pikeun Ngurangan drastis Plastik Pamakéan Tunggal

Dina 30 Juni, California parantos ngaluluskeun undang-undang anu ambisius pikeun ngirangan sacara signifikan plastik pamakean tunggal, janten nagara bagian munggaran di AS anu nyatujuan larangan sapertos kitu.

3

Dina hukum anyar, nagara kudu mastikeun hiji serelek 25% dina palastik pamakéan tunggal ku 2032. Ogé merlukeun sahenteuna 30% tina barang palastik dijual atawa dibeuli di California anu recyclable ku 2028, sarta ngadegkeun hiji mitigasi polusi plastik. dana.Ku alatan éta, Tanggung jawab Ékonomi tumiba ka produser.Sakur éntitas anu gagal matuh kana undang-undang énggal tiasa didenda dugi ka $50,000 sadinten.

1

Unggal taun, leuwih ti 8 juta ton plastik asup ka sagara, sarua jeung kurang leuwih 60% tina sakabeh plastik dihasilkeun di sakuliah dunya.Satengahna nyaéta palastik tunggal.Kira-kira 40% permukaan sagara ayeuna katutupan ku lebu plastik sareng upami urang henteu langsung motong produksi, diperkirakeun yén dina taun 2050, bakal langkung seueur plastik tibatan lauk di sagara.

1

Wétan Jauh & GeoTegritygrup geus fokus éksklusif dina manufaktur sustainablejasa dahareun disposablejeungproduk bungkusan dahareunti 1992. Produk minuhan BPI, OK Kompos home, EN13432, FDA jsb baku, sarta bisa sagemblengna didegradasi kana pupuk organik sanggeus pamakéan, nu ramah lingkungan jeung cageur.Salaku pelopor produsén bungkusan dahareun sustainable, kami geus ampir 30 taun pangalaman exporting ka rupa-rupa pasar sakuliah genep buana béda.Misi kami nyaéta janten promotor gaya hirup anu langkung séhat sareng ngalaksanakeun karir anu saé pikeun dunya anu langkung héjo.

#Kemasan Pangan Biodegradable Disposable # Peralatan Makan Pakai # Peralatan Makan Biodegradable # Peralatan Makan Bubur Tebu # Bungkusan Kadaharan Disposable # Cetakan Pulp # Mesin Cetak Pulp

 

bungkusan molding bubur


waktos pos: Jul-15-2022