Sabaraha ageung Pasar Pulp Molding?100 Milyar?Atawa leuwih?

Sakumaha gedéna molding pulpPasar?Eta geus narik sababaraha pausahaan didaptarkeun kayaning Yutong, Jielong, Yongfa, meiyingsen, Hexing na Jinjia nyieun bets beurat dina waktos anu sareng.Numutkeun informasi umum, Yutong geus invested 1,7 miliar yuan pikeun ngaronjatkeun ranté industri pulp molding dina taun panganyarna, sarta Jielong geus langsung ngawangun lima pabrik.

1

Anyar-anyar ieu, seueur réréncangan naroskeun sabaraha ageung pasar domestik molding pulp.Henteu seueur jalma anu merhatikeun segmen pasar ieu.Aya data umum di handap ieu.
Dina 2016, skala pasar pulp molding Cina urang éta 22,29 miliar yuan.

 

2

Aya ogé data adat.Numutkeun data adat, jumlah kumulatif tinatableware bubursareng produk anu aya hubunganana anu diékspor ti Cina dina taun 2019 sami sareng 21.3 milyar yuan, kalayan tingkat pertumbuhan taunan langkung ti 30%.Kalayan palaksanaan gancangan larangan plastik global sareng kabijakan larangan, tingkat pertumbuhan ieu bakal ningkat sacara signifikan.

 

Ngan tina data di luhur, mustahil pikeun nempo sabaraha spasi aya di pasar molding bubur domestik.Runtuyan leutik di handap ieu ngagunakeun data badag pikeun nganalisis.Data analisis di handap ieu, anu ngan ukur pikeun rujukan, dumasar kana larangan komprehensif pikeun produk plastik anu tiasa dibuang.

3

 

Bagian I

Analisis data badag skala pasar tableware!

 

Aya tilu kategori utama pasar tableware, hiji pariwisata, hiji takeout, sareng anu sanésna bungkusan kulawarga sareng réstoran.
Analisis data badag konsumsi tableware di pasar pariwisata: 

Numutkeun Kamentrian Kabudayaan sareng Pariwisata, dina taun 2019, jumlah wisatawan domestik ngahontal 6,006 milyar, paningkatan 8,4% dibandingkeun période anu sami taun ka tukang;Jumlah total wisatawan inbound jeung outbound ngahontal 300juta, ngaronjat sataun-on-taun 3,1%;Sapanjang taun, total pendapatan pariwisata ngahontal 6,63 triliun yuan, paningkatan 11% sataun-on-taun.Kontribusi komprehensif pariwisata ka PDB nyaéta 10,94 triliun yuan, ngitung 11,05% tina total PDB.Aya 28,25 juta padamelan pariwisata langsung sareng 79,87 juta padamelan pariwisata langsung sareng henteu langsung, ngitung 10,31% tina total penduduk padamelan di China.

5

 

 

Karyawan anu aya hubunganana sareng pariwisata ieu dasarna mangrupikeun konsumen peralatan makan.Rata-rata, unggal jalma meakeun ngeunaan 2 yuan of tableware per poé, jadi konsumsi taunan nyaéta 2 * 300 * 79,87 juta = 47,922 miliar yuan

 
Aya 6,06 milyar wisatawan.Tiap jalma ngumbara rata-rata 5 dinten unggal waktos.Biaya tableware nyaéta 2 yuan per poé, jumlahna 60,6 milyar yuan.
Tangtu, teu sakabéh étapulp dijieun tableware.Numutkeun 30% estimasi, skala pasar pulp dijieun tableware di pasar pariwisata nyaeta 32,556 milyar.

6

 

 

Ayeuna hayu urang analisa pasar takeout.

 

7

 

 

 

Biaya tableware di pasar takeout nyaeta 21,666 milyar yuan, dumasar kana 30 yuan pikeun tiap takeout, kaasup 1 yuan pikeun tableware.Upami 30% di antarana nyaéta molding pulp, pasar molding pulp takeaway bakal 6,5 milyar yuan.

 
Pasar bungkusan bumi sareng réstoran diperkirakeun sapertos kieu:

 
Dina taun 2020, pasar katering Cina diitung dina 5175.8 milyar yuan (diperkirakeun 40% kirang kusabab wabah).Tiap méja diitung dina 300 yuan, sarta konsumsi tableware disposable (kaasup cangkir inuman sarta kotak packing) diitung dina 3 yuan per 300 yuan.Ukuran pasar éta 3155 miliar yuan, kaasup molding bubur, nu ieu ogé diitung dina 30%, sarta ukuran pasar éta 9,316 miliar yuan.

 

8

 

 

Jadi total ukuran pasar tablewarepulp dijieunproduk nyaeta 48,372 miliar yuan.Ayeuna, pasar tableware domestik ngan ngeunaan 10 milyar yuan.Sacara umum, éta dasarna mangrupikeun pasar pertumbuhan 10 kali.

 

Tangtosna, perusahaan anu didaptarkeun bakal gaduh data anu lengkep.Naha anjeun pikir ieu pausahaan didaptarkeun bakal kabetot dina pasar badag misalna kalawan laju tumuwuh sapuluh melu.

9

 

 

Bagian IIAnalisis pasar produk pulp dibentuk di pasar produk pertanian!

 

 

Pasar produk tatanén ogé dianalisis dumasar kana tilu kategori, kategori kahiji nyaéta baki endog, kategori kadua nyaéta baki buah, sareng kategori katilu nyaéta tuangeun, kueh, daging supermarkét seger baki dibentuk.

 

Numutkeun data Biro Statistik Nasional, produksi endog nasional taun 2019 nyaéta 33,09 juta ton, paningkatan taun-ka-taun 5,8%;Produksi endog diperkirakeun 28,13 juta ton.

 

Endogna diitung 30 endog per kilogram.Unggal baki endog diitung rata-rata 0,5 yuan.Proporsi baki endog diitung salaku 80%.Jumlah pasar baki endog taunan nyaéta 13,236 milyar yuan.

 

10

 

Aya dua skenario pikeun Panyekel buah.Salah sahijina nyaéta wadah buah anu dianggo dina prosés transportasi.Anu sanésna nyaéta saatos ngolah di toko buah, kotak tuangeun kedah ngandung buah.Ieu diitung dumasar kana konsumsi hiji yuan produk dijieun pulp per 250 yuan buah.Pasar baki buah bubur dibentuk sakitar 10billion yuan.

 

Analisis paménta pikeun palet kabentuk bubur di supermarkét sareng pasar tuangeun seger:

 

14

 

Skala pasar nyaéta 14billion yuan diitung ku ngagunakeun 1 yuan pulp dijieun pallets pikeun unggal 200 yuan.

Ku cara kieu, paménta pikeun molding pulp produk tatanén nyaéta 37,236 milyar yuan.

 

11

 

Bagian III

Itungan paménta produk pulp industri dibentuk

 

Kategori ieu paling hese ngitung.Éta gaduh seueur teuing aplikasi sareng seueur teuing skenario aplikasi.Huawei, Xiaomi, Lenovo, Gree, Midea, Haier, Hisense, Maotai, Wuliangye, Jinjiu, Microsoft, Amazon, apel, Nike, Dyson, L'Oreal, Carlsberg, jeung sajabana sadayana didamel ku pulp.Dina sababaraha taun, urang ngan ukur tiasa nyarios mana anu henteu aya gunana.

 

Hayu urang ngobrol heula.Numutkeun laporan panganyarna ngeunaan trendforce, tempo kaayaan wabah global, diperkirakeun yén total Produksi Smartphone global bakal ngurangan kana 1.296 milyar dina 2020, turunna 7.5% leuwih taun ka tukang.Lamun kaayaan wabah tetep unabated dina satengah kadua taun, resesi bisa neruskeun dilegakeun.Upami 60% telepon sélulér nganggo palet anu didamel pulp, sareng unggal palet rata-rata 0,8 yuan, produk anu dibentuk bubur anu diperyogikeun ku telepon sélulér nyaéta 622 juta yuan.

12

 

Aya loba teuing kategori sejenna, kayaning panerapan rumah tangga leutik, routers, roda mobil, compressors, jsb unggal kategori leutik boga ratusan juta pasar.Aya seueur teuing bagéan pikeun ditaksir hiji-hiji.Jumlahna diperkirakeun 30 milyar yuan.

 

Anu sanésna kalebet bungkusan anggur, bungkusan tèh, pot kembang anu tiasa didegradasi, piring bibit, bagian standar panyangga e-commerce, sareng sajabana, sareng bagéan pasar ieu langkung ti samilyar.

 

Tapi, bungkusan FMCG, sapertos baju, sapatu, kaos kaki, inuman, sareng sajabana, ngan ukur bakal dipasihkeun dina milyaran.

 

Sababaraha dinten kapengker, abdi ngadamel alungan leutik bari gaduh dinner jeung bodo badag di industri.Nu éléh bakal tepung deui.Xiaobian percaya yén dina sapuluh taun, hiji parusahaan botol kertas didaptarkeun bakal dilahirkeun.Anjeun oge bisa saksi mujijat.

 

Themolding pulpnu bisa sagemblengna didegradasi, ramah lingkungan, bebas ngawangun, pinuh jeung panon-catching dina warna, gandeng ku berkah artistik jeung dorongan modal, dina pintonan Xiaobian urang, éta conceivable yén sababaraha hal metot bakal kajadian.

13

 

Aya ogé jati, parabot imah, parabot kantor, pasar hiasan, pasar piaraan, kaulinan barudak, DIY budaya jeung kreatif sarta pasar lianna.Pasar ieu bakal gaduh nilai tambah anu langkung luhur sareng syarat anu langkung luhur.

Salami anjeun tiasa mikir tempat, meureun aya pulp molding.Abdi henteu terang.Malah kuring teu percaya.Ngan lalajo jeung ngadangukeun!Dina pasar incremental skala 100 milyar ieu, anu ngajalankeun sapuluh kali langkung gancang, saur anjeun mujijat naon anu bakal kajadian?

Saha urang?

 

Geotégritas Wétan JauhTableware panyalindungan lingkungan bubur geus meunang pujian tinggi di pasar pikeun ciri has sarta gaya panyalindungan lingkungan rupa-rupa bahan baku,degradasi gampang, recyclability sarta regenerasi, nu ngajadikeun eta nangtung kaluar diantara sagala jinis substitutes bahan plastik.Produk bisa didegradasi pinuh dina kaayaan alam dina 90 poé, sarta ogé bisa dipaké pikeun rumah tangga jeung industri composting.Komponén utama saatos degradasi nyaéta cai sareng karbon dioksida, anu moal ngahasilkeun résidu sampah sareng polusi.

   

 

Wétan Jauh.Produk bungkusan pangan perlindungan lingkungan Geotrgrity (tableware) nganggo jarami pertanian, béas sareng jarami gandum,tangkal gulasarta reed salaku bahan baku pikeun ngawujudkeun polusi-gratis turhemat énergiproduksi jeung daur ulang énergi bersih.Geus lulus sertifikasi internasional 9000;Sertifikasi perlindungan lingkungan 14000, lulus pamariksaan internasional sareng uji FDA, UL, CE, SGS sareng Kamentrian kaséhatan sareng karaharjaan Jepang di Amérika Serikat sareng Uni Europeanropa, ngahontal standar hygienic internasional bungkusan dahareun, sareng meunang gelar honorer. "Produk juara tunggal Fujian munggaran dina industri manufaktur".

5

Salaku ancaman global, polusi plastik mangrupikeun ancaman utama pikeun kaséhatan manusa dina bentuk plastik mikro sareng bahan kimia beracun.Far East Geotrgrityboga kawani pikeun migawe tanggung jawab sosial perusahaan, taat kana inovasi ilmiah sarta téhnologis jeung ngamajukeun ngabalukarkeun tableware héjo!Pikeun ngantunkeun dunya anu bersih sareng éndah pikeun generasi anu bakal datang, Far East Geotegrity bakal teras-terasan damel bareng sareng gawé bareng sareng jalma-jalma anu berpengetahuan dina industri kalayan ambisi sareng tindakan pikeun aktip ngarengsekeun polusi plastik, ngadamel usaha anu teu aya watesna pikeun ngamajukeun pangwangunan manusa anu lestari sareng ngawangun komunitas. kahirupan antara jalma jeung alam.

6-1

 

 


waktos pos: Jun-23-2022